Thursday, September 2, 2010

Rindu nak melakar

Lame tul aku x menulis kat sini.. sebenarnye aku windu gak nak menulis tapi ntah la.. mungkin x sempat lg kot.. lagi la sejak dah bergelar PEGAWAI ni..ahaks(jgn marah haaa)..

Hm banyak sangat bende nak di cerita sampai x tau nak cerite yg mane dulu.. ala x pe  la kire buat mase nie aku buat sebagai mukaimah je la untuk korang ea.. heheh nnt aku cube improve ape yg ade ea.. sbb aku rase aku boleh buat sumting kt snie.. mungkin bende yang bleh bantu aku kan?? muakakak

N one more thing dalam umur yang mcm nie aku dah mula pikir pasal kawen plak.. ahaks!! ntah pape ntah (awek pon x da lg ade hati nak kawen) tp mcm yg parents aku cakap.. kasi stabil dulu pastu baru la nak pikir kemudian hmmm.... budget2 aku kawen dlm umur 27 kowt... sempat la klu nak rembat harrier sejibik!

Buat mase ni pown aku rase baik aku kumpul harte dulu ... tue yg penting!

So aku rase sampai sini dulu la .... daaaaaaa

3 comments:

Jannah. said...

hamboiiiii ~ HAHAHA

Adam Zaefrul said...

kenape???

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Post a Comment