Monday, December 14, 2009

Aku...Kuching... dan Sebenarnya...

Hye sume.. hehe..aritu aku g bercuti ngan family aku sume walaupun sebenarnye aku g ngok site n best gile sbb 1st tyme aku bwk parents aku naik flight..heheh tp mak aku dh penah r dlu naik mas lg n ade la 2 org mangkuk nie yg ikut kitorng skali(jgn marah ha)

so nie la rentetan nye.. x bnyak tp cukup r ntuk korang puas kan nafsu koang..kuikui


Klu korang nak tau ni la Daud... Kate Jane la..ad lg gambar die kat bawah nie Penari Kg Budaya Sarawak



Ha ni r gambar aku dan bakat ku.. padan muke daud.. ingat die je ke tau menari.. hahaha riaknyee



Nie Gambar depan D.U.N kate daus la.. cantik gle dewan nie.. kat water front

Ha Surprise!!! sebenarnye bukan melompat lebih tinggi but... melompat ATAS KUBUR.. Nak Try????


Ketam Butter yang best gile..cume aku x minat sngat jd aku buat koghang jeles je r ...kesian ude alergy terberak2 haha


Ha yang tinggal rangke tue klu korang nak tau Kerapu r..ganti crab td yg aku x makan sngat..so aku sorng yg bedal..padan muke ko ikin

Ha nie yg comel nie name die yasmine.. keponakkan daus bukan kepondanan ok!!!

Ni plak name die Daniel..


Nie la badigol soot yg aku cakap tue.. heheh

Nie bukan museum tau.. nie rumah org.. Unik kan??? aku pon pelik..

kitorang sanggup patah balik nak ambik gambar nie

Ha nie tengah menawar ikan terubuk masin..

So... mcm tue la perjalanan kitorng..but nie hari akhir.. aku x smpat kutip gambar lain.. nnt dh ade aku upload khas nuk korang k?? daaaaa...

8 comments:

deliciousdeen said...

Salam, nice picts! what a great holiday! i'm yr old school classmate SAKTI 5 De'5 (not famous =P). See yr blog thru Izzi's blog. All the best for your master!

aizul said...

yeah!!! aku pon br je balik dr sana!!

besh!!!

Adam Zaefrul said...

deliciousdeen:: oo ya?? hw can't i reg u???

OoizzioO said...

fuiyoo
dah naek flight dah!!!
aku lom pernah lagik
bkn main lagi rambut kan
btw
penari pix 1st tu mcm syahir la
aku igtkan dia td

Adam Zaefrul said...

hahhaha banyak la ko ko ingat syahir nak ke pakai cawat?? klu pakai pon x hingin aku nak bergambar ngan die...hehehe

Adam Zaefrul said...

deliciousdeen... tq for viewing me.. i'm really want to know you.... hope we can keep in touch

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

豚骨拉麵Tiger said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Post a Comment