Tuesday, October 6, 2009

New Partition


ahhahaha........ tetibe je databg lab ade plak 2 org makhluk nie yg aku x kenal.Rupe2nye dorang buat partition baru ntuk ofis aku.. hahaha terkejut aku, maklum la i left my whole things in there n tetibe je some other 'aliens' in there.. sape yg x terkejut. pastu aku masuk aku plak kene sound hahahaha bebudak nie pon sume tinggalkan laptop x kunci atas meja..GILA'. hahah sampai skrang x setle lg keje dorang tapi pas aku siap tulis blog nie aku nak g main tenis ngan daos... budak nie pon 1 hal. klu org x panggil x de la nampak batang idung die.. jadi kene la panggil klu x melepas la nak g sport arinie..Hm td aku dah buat appointment ngan pihak MBMB pasal projek aku tue n orng stuju ntuk jumpe aku tapi next week la.. ala ok la tue kan daripada x dapt jumpe.. so sok kene la setlekan surat ntuk dorng. kesian jane x dapat ikut.. die naksangat ikut aku g site tue..huhuhuh k la pape nnt aku update lg k. daa